Du kan när som helst vrida på verktyget med musen. Håll Ctrl-tangenten nere samtidigt som du klickar med musknappen, så kan du titta närmare på verktyget genom att röra musen åt höger.

Om du inte får fram 3D-vyn, så måste du ladda ned en SPX-plugin. Du kan hämta din plugin på SPX-nedladdningssida.Windows kan sedan automatiskt installera den i din Microsoft Internet Explorer eller Netscape med hjälp av Smart-Download.

stäng