Du kan, när du vill, vrida verktyget med hjälp av musen. Håll Ctrl-knappen intryckt samtidigt som du trycker på musknappen så kan du se verktyget på närmare håll genom att flytta musen åt höger.

Om du inte kan se 3D-bilden så måste du ladda ner SPX-Plugin. Plugin kan du ladda ner från sajten SPX-Download Under Windows kan du använda Smart Download för att automatiskt installera den i Microsoft Internet Explorer eller Netscape.

Stäng fönstret